Kennismaking met de schietsport


Kennismaken met de schietsport

Kennismaken met de schietsport

De Schietsport is een sport die in beginsel geschikt is voor ‘iedereen’ en voor ‘iedere’ leeftijd. Het is een sport voor perfectionisten die niets willen missen. Het is ook een (Olympische) sport waar alles in zit en die kan worden beoefend van recreatief tot aan topsportniveau. Het is een sport die in Nederland momenteel door circa 42.000 bij de KNSA geregistreerde schutters wordt beoefend. Deze schutters beoefenen de sport zowel met verenigingswapens als met eigen wapens. Zie ook www.knsa.nl .

Onze vereniging heeft een prachtige accommodatie voor lucht- en vuurwapens, een gezellig clubhuis en vooral erg veel leuke leden die allemaal dezelfde hobby delen en een fijn verenigingsleven hebben. Alle reden dus om lid te worden. Wilt u meer weten? Ga dan naar ‘Lidmaatschap Griffioen’ en Kosten Schietsport en Lidmaatschap voor meer uitleg.

25meterrechts

 

Een bezoek aan de accomodatie

Voor mensen die serieus geïnteresseerd zijn in de schietsport en de SSV Griffioen, bestaat de mogelijkheid om op afspraak een bezoek te brengen aan onze schietsportvereniging. Tijdens een rondleiding krijgt u algemene informatie over de vereniging en de sport en kunt u zich een beeld vormen. Als u naar aanleiding van die rondleiding, de schietsport een keer wilt ervaren, dan is dat onder bepaalde voorwaarden mogelijk onder begeleiding van een ervaren instructeur.

 

Deze kennismaking met de schietsport is uitsluitend bedoeld voor mensen die serieus overwegen  om de schietsport te gaan beoefenen. Het is niet mogelijk om kennis te maken met de schietsport als ‘uitje’ of eenmalige ‘leuke activiteit’. Een aanmelding hiervoor is dan ook een persoonlijke aangelegenheid en niet iets dat als cadeautje voor een ander geregeld kan worden.

 

Geïnteresseerd? Neem contact op via de ’Contactpagina‘ voor het maken van een afspraak.

 

Kennismaken met de schietsport voor groepen.

Voor groepen die serieus geïnteresseerd zijn in de schietsport is het mogelijk kennis te maken met de schietsport. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs kunnen groepen kennismaken met de schietsport, de vele disciplines binnen de schietsport, de vuurwapens en vooral de veiligheidsprocedures. Afhankelijk van de omvang van de groep bestaat er de mogelijkheid de kennismaking ook buiten de reguliere openingstijden van de vereniging te houden. Bij iedere bijeenkomst wordt stilgestaan bij alle aspecten van onze sport. Uiteraard maakt schieten ook deel uit van het programma.

 Geïnteresseerd? Neem contact op via de ’Contactpagina‘ voor het maken van een afspraak.