Sponsoring


Sponsoring en Schietsportvereniging Griffioen / Schietbaan Nieuwland

 

  • Sportsponsoring is een instrument waarmee organisaties hun communicatiestrategie(ën) kunnen ondersteunen. Bedrijven kunnen hun naam, product of dienstverlening op diverse manieren presenteren.
  • SSV Griffioen is een van de grootste schietsportverenigingen in Nederland en Schietbaan Nieuwland is een van de modernste schietbanen in de regio en het land.
  • De schietbaan Nieuwland is niet alleen thuishaven van de circa 400 Griffioen sportschutters, maar wordt ook gebruikt door verscheidene andere verenigingen, voor landelijke wedstrijden en overdag voor professionele trainingen door de overheid.
  • Verschillende bedrijven in Amersfoort en wijde omgeving hebben de weg naar de Schietbaan Nieuwland gevonden. Gezamenlijk dragen deze sponsoren in grote mate bij aan de topsportwedstrijden van de vereniging en de overige activiteiten die wij organiseren. Mede dankzij onze sponsoren is SSV Griffioen een bloeiende en levendige vereniging.
  • Heeft u ook interesse? Wij bespreken de mogelijkheden graag met u. Voor het maken van een afspraak vragen wij u een bericht te sturen naar bestuur@ssvgriffioen.nl . Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Bijgewerkt, juni 2017