Uitnodiging Zwitsers Veldschieten

Uitnodiging Zwitsers Veldschieten

okt 8, 2024

Beste medeschutter,

Zoals meerdere deelnemers van vorig jaar al hebben gezien, 23 en 24 november 2024 gaan we weer Zwitsers Veldschieten in Dongen. Het aantal aanmeldingen begint al op te lopen, zelfs zonder de gebruikelijke vooraankondiging, dus we hopen dat het weer een gezellige drukte wordt.

Nog even een herhaling van de opzet, deze is nagenoeg hetzelfde als vorig jaar: 
Op de website www.zwitsersveldschieten.nl is van alles vinden over de wedstrijd. Het boekproces is in grote lijnen hetzelfde als vorig jaar.
Sinds een paar dagen na vorige wedstrijd kan er al een plekje op de baan geboekt worden! Vandaar dat er al aardig wat aanmeldingen zijn, maar wees niet bevreesd, er is nog plek zat.  Bij vragen: stel ze dan op:  info@zwitsersveldschieten.nl.

Let Op, Het kan zijn dat op de pagina ‘afrekenen’ gevraagd wordt om een bedrijfsnaam. Vul hier alsjeblieft je geboortejaar in.

Het is mogelijk om meerdere mensen tegelijk in te boeken, maar dan graag een aanvullende mail naar info@zwitsersveldschieten.nl met daarin de details wie wanneer schiet.

We hebben vorig jaar een betalingssysteem van Mollie-Payments (beveiligd kanaal) ingebouwd zodat betaling in een vloeiende beweging bij het boeken kan plaatsvinden. Schutters van buiten de EU kunnen weer ter plekke betalen om onnodige bankkosten te voorkomen. Lukt het niet om via Mollie te betalen of doe je dat liever niet, laat het weten, dan regelen we dat op een andere manier.

We hopen op wederom een mooie opkomst en een gezellig weekend met medeschutters uit Duitsland, Frankrijk, België, het Verenigd Koninkrijk en natuurlijk Zwitserland.

Uiteraard doen we het voor de gezelligheid en om te laten zien hoe goed we allemaal schieten, maar er is ook weer een mooie oorkonde voor wie hem verdiend en natuurlijk weer de origineel Zwitserse krans voor wie de benodigde punten bij elkaar schiet (Hoe ze er dit jaar precies uitzien … daar moet je zelf achterkomen).

We hopen u allen weer te zien in Dongen.

Namens het bestuur van SVGR,

Rob van den Heuvel,
Secretaris