Verenigings­wapens

Verenigings­wapens

Verenigingswapens voor alle KNSA-disciplines

SSV Griffioen heeft een uitgebreide collectie verenigingswapens, waardoor je met alle disciplines in de schietsport ervaring op kunt doen.

Onder de handvuurwapens bevinden zich de nieuwste wedstrijdpistolen in kaliber .22 en 9mm, maar ook standaard pistolen en revolvers in kalibers als .22, .38, 9 mm, .357 Magnum en .45 ACP.

Onder de geweren bevinden zich wedstrijdwapens met diopter of telescoopvizier, maar ook standaard en historische grendelgeweren en semiautomatische geweren in kalibers van .22 tot .308.

Zelfs luchtwapens ontbreken niet.

Veel van deze wapens zijn al meteen beschikbaar voor de beginnende schutter (aspirant) en introducé. Ideaal als je eerst wilt oefenen en proberen voordat je tot aanschaf over gaat.

Maar natuurlijk ook als je zelf geen wapens thuis wilt hebben geeft deze uitgebreide collectie verenigingswapens de mogelijkheid alle KNSA-disciplines te bedrijven.

Uit veiligheidsoverwegingen is het overzicht van de verenigingswapens op de website alleen voor leden zichtbaar. Nog geen lid en wel interesse? Meld je aan!!

Lijkt het je iets?

Als je zin hebt een keer, vrijblijvend, te komen kijken of een introductie te volgen maak dan een afspraak via het contact formulier.