Bericht van het bestuur

Bericht van het bestuur

Alle berichten

EHBO & veiligheid

Naar aanleiding van de diverse gesprekken en vragen gesteld tijdens de laatste ALV is er nauw overleg geweest tussen de stichting en onze vereniging en dat heeft een aantal positieve resultaten opgeleverd.

Lees meer

Post voor leden

Als wij post voor je hebben krijg je vanuit de ledenadministratie of het bestuur een bericht dat er post voor je wordt klaargelegd.

Deze post dien je dan op te halen op het telburo.

Lees meer

Inloggen met KNSA-nummer

In de komende periode zal de inlog voor de website worden aangepast.
Deze aanpassing is enkel van toepassing voor die leden die nu nog inloggen met hun “oude” Griffioen nummer.
De nieuwe inlog zal het KNSA nummer worden.

Lees meer

Vrijwilligerstegoed

Vanaf vandaag (25/02/2024) staat er voor de vrijwilligers welke in 2023 dienst hebben gedaan of taken hebben uitgevoerd weer een tegoed in het systeem.

Lees meer

Contributienota’s

Alle contributienota’s voor 2024 zijn verstuurd. Als je nog geen nota hebt ontvangen: check je spambox en stuur anders een berichtje naar de penningmeester.

Lees meer

Gezocht: vrijwilligers telbureau

Zonder het telbureau zijn we nergens. Het telbureau draait volledig op vrijwilligers die verantwoordelijk zijn voor de uitleen van onze wapens en de toegang tot de schietbanen. We zoeken vrijwilliger voor deze belangrijke plek!!

Lees meer

Contributie / facturen 2024

Informatie over de contributie / facturen 2024. Alleen voor leden! Als je gespreid (per kwartaal) wilt betalen kan je dat hier tot 20 januari doorgeven!!

Lees meer

Wijziging laddercompetitie

Met ingang van vandaag dienen laddercompetitie schutters zelf hun scores bij te houden. Omdat dit systeem wordt gebruikt om de (verplichte) competitiedeelname voor verlofhouders te controleren is het belangrijk dat je zelf je laddercompetitie kaarten koopt en afrekent.

Lees meer

Algemene mededeling

Er zijn situaties waarvan het bestuur graag tijdig op de hoogte wordt gesteld. Als het bestuur gebeld wordt door een “korpschef taken” tast zij niet in het duister en kan adequaat reageren. En het geeft aan dat jij je bewust ben van je verantwoordelijkheid!!

Lees meer

Gezonde snacks aan de bar – denk mee!

Aan de bar wordt steeds vaker gevraagd naar gezonde snacks. Maar waar hebben we het dan over? Popcorn of blokjes kaas, falafel of snackgroenten? Of iets heel anders? Help ons de menukaart aan te vullen!!

Lees meer

Contributie 2024

In de ALV van 10 november jl. is besloten de contributie voor senior-leden met ingang van 1 januari 2024 met €25,00 te verhogen.

Lees meer

Tonny benoemd tot Lid van verdienste

Tonny van Galen was jarenlang sportschutter bij SSV Griffioen, en is ook na het stoppen met de schietsport nog steeds actief als vrijwilliger. Als blijk van waardering voor haar tomeloze inzet en enthousiasme heeft het bestuur haar benoemd tot Lid van verdienste.

Lees meer

Parkeren

PER DIRECT zijn de volgende regels van kracht:

Parkeren op het parkeerdek UITSLUITEND voor leden welke met een wapen de locatie bezoeken.
Parkeren enkel toegestaan langs de zijkanten van het parkeerdek en NIET langer in het midden of in de bocht.
Niet parkeren op het straatje beneden. Dit is een opstelplaats voor de hulpdiensten en moet altijd VOLLEDIG vrij zijn.

Lees meer

Lege hulzen? Lever ze in!

Volgende week vrijdag 13 oktober gaan we onze messing hulzen inleveren!
Alle schutters die thuis messing hulzen hebben die ze niet meer gebruiken en deze willen doneren aan de club, vragen wij deze in de tonnen op de bannen te gooien!

Lees meer

Gezocht : Coördinator Wapenonderhoud

Bij SSV Griffioen doen we aan veel schietsport disciplines en beschikken we over veel mooie wapens om dit te doen. Deze wapens worden intensief gebruikt. Het is onze wens om deze in goede conditie te houden.

Lees meer

Extra ALV 29 september

Het bestuur nodigt jullie graag uit voor de extra Algemene Leden Vergadering (ALV) van SSV Griffioen. De vergadering is op vrijdag 29 september 2023 en start om 20.00 uur. Jullie zijn vanaf 19.30 uur welkom op de accommodatie.

Lees meer

Veiligheidsbeleid

De veiligheid bij SSV Griffioen is beschreven in 3 documenten. Deze documenten zijn recent bijgesteld.

Lees meer

Vervuld: Penningmeester

Wegens het aankomende vertrek van onze huidige penningmeester zijn we op zoek naar iemand die deze functie binnen het bestuur op zich wil nemen.

Lees meer

Iets te melden?

Heb je een leuk bericht stuur de tekst en foto’s dan naar het bestuur!!