Action shooting

Action shooting

Action shooting

Griffioencompetitie 1x/4 weken om en om op woensdag en zondag

 Bij Schietsportvereniging SSV Griffioen kun je deelnemen aan de schietsport discipline: Action shooting. Actionshooting kan gedefinieerd worden als het beschieten en/of omschieten van een aantal doelen in een zo kort mogelijke tijd, gebonden aan een aantal regels. De uitgangspositie voor Action-Shooting is het wapen onder een hoek van 45 graden ten opzichte van de doelen en/of zichzelf te houden. Er wordt geschoten in verschillende klasses, te weten; Open Klasse Pistool (OKP), Standaard Klasse Pistool (SKP), Open Klasse Revolver (OKR) en Standaard Klasse Revolver (SKR).

Belangstellenden voor deze competitie kunnen zich aanmelden via bestuur@ssvgriffioen.nl.

Voor de volledige regels download de “action shooting regels“.

Verenigingswapens geschikt voor AS

AS Nieuws

Dynamische wedstrijden

Dynamische wedstrijden

SSV Griffioen organiseert 2 wedstrijden:
19 nov: Mad Minute
10 dec: Fast & Furious
Schrijf je in en doe mee!!

Een impressie van zondag 27 aug

Een impressie van zondag 27 aug

Een sfeerimpressie van een goed bezochte zondag! De jeugd met lucht, KKG, historische wapens en AS. Voor de zwartkruit competitie zijn er geen leenwapens, maar er is meestal wel een trotse eigenaar die u een schot laat doen om zelf eens te ervaren wat het is. En ik verzeker u: het is leuk! Loop gewoon eens binnen zo’n zondagmorgen.

Once upon in time in Hoofddorp

Once upon in time in Hoofddorp

Zondag 10 september vond in Hoofddorp een wedstrijd plaats in de competitie ISPC Handgun. Verschillende schutters van SSV Griffioen waren van de partij. Op de beelden zie je Roy, Marten en Rein , leden van hetzelfde squad (schutters in hetzelfde tijdslot). Wat meteen opvalt is het fraaie Griffioen shirt dat de heren dragen, geregeld en ontworpen door Marten en Johan.

Fast & Furious

Fast & Furious

Op 10 december 2023 is er een landelijke wedstrijd staalplaten schieten (action shooting) bij SSV Griffioen

Intro Competities

Intro Competities

In juni en juli hebben we de geslaagde schutters van OBC50 kennis laten maken met diverse competities die bij Griffioen beoefend kunnen worden