Gezocht: vrijwilligers algemeen onderhoud

Gezocht: vrijwilligers algemeen onderhoud

jan 20, 2024

Is het jou opgevallen dat als jij op het knopje drukt dat de kaart keurig naar de juiste afstand gaat en ook netjes terugkomt? Dat je schietpositie er correct bij ligt en dat alles op-en-top veilig in orde is? Dat het gebouw er netjes uitziet? Dat komt door het geweldige werk van ons algemene onderhoudsteam die samen met veel enthousiasme klussen tijdens de diensten! Door dit team kun jij je schietsport naar hartenlust bij SSV Griffioen beoefenen.

Lijkt je het leuk om deel te maken van dit team waardoor alle schutters veilig kunnen schieten?

Hou je van klussen, van afwisselende onderhoud werkzaamheden en wil je onderdeel zijn van een team dat bij elke dienst tijd maakt voor een gezellig kopje koffie samen? Dan kunnen we jouw talent en gezelligheid goed gebruiken!

Meld je snel aan bij isabel.rodrigues@ssvgriffioen.nl

Aanmelden vrijwilliger

Waar zijn we naar op zoek:

Gezocht: vrijwilligers telbureau

Gezocht: vrijwilligers telbureau

Zonder het telbureau zijn we nergens. Het telbureau draait volledig op vrijwilligers die verantwoordelijk zijn voor de uitleen van onze wapens en de toegang tot de schietbanen. We zoeken vrijwilliger voor deze belangrijke plek!!

Lees meer
Gezocht : Coördinator Wapenonderhoud

Gezocht : Coördinator Wapenonderhoud

Bij SSV Griffioen doen we aan veel schietsport disciplines en beschikken we over veel mooie wapens om dit te doen. Deze wapens worden intensief gebruikt. Het is onze wens om deze in goede conditie te houden.

Lees meer
Vervuld: Penningmeester

Vervuld: Penningmeester

Wegens het aankomende vertrek van onze huidige penningmeester zijn we op zoek naar iemand die deze functie binnen het bestuur op zich wil nemen.

Lees meer
Wapenonderhoud