Vervuld: vrijwilliger ledenadministratie

Vervuld: vrijwilliger ledenadministratie

okt 15, 2023

Word jij onze nieuwe vrijwilliger ledenadministratie?

Ben jij zorgvuldig, kun je planmatig werken, houd je van afwisseling en gaat jouw hart sneller kloppen bij administratieve functies? Dan is het bestuur op zoek naar jou!

 

Wie zoeken wij?

Wij kijken uit naar iemand die het leuk vindt om de spin in het web te zijn bij de ledenadministratie van Griffioen. In deze vrijwilligersfunctie starten werkzaamheden bij nieuwe aanmeldingen tot het moment dat leden hun lidmaatschap beëindigen (kunnen we ons niet voorstellen bij deze mooie vereniging 😉) zoals bijvoorbeeld het bewerken van gegevens in systemen en het scannen van documenten.

We nodigen je uit om mee te denken over verbeteringen want we willen zoveel mogelijk werkzaamheden automatiseren dus jouw input is welkom!

 

Ook voor voorbereidende administratieve taken voor de OBC en de Commissie van Toelating zetten we je graag in. Je wordt aangestuurd door een bestuurslid, dus samenwerken is voor jou een makkie.

 

Nieuwsgierig geworden? Of direct aanmelden?

Dan nodigen we je uit om aan te melden bij isabel.rodrigues@ssvgriffioen.nl en meer details over de functie zullen besproken worden.

ALV