Inlichtingenformulier WM32

Inlichtingenformulier WM32

okt 7, 2022

WM32

Bij de aanvraag van een nieuw verlof of de verlenging van een verlof, is het tegenwoordig noodzakelijk om een WM32 inlichtingenformulier in te vullen.

Op dit formulier verklaart u ( de verlofhouder) naar waarheid een aantal zaken rond uw gezondheid en uw sociale omgeving. Ook moet u drie ‘referenten’ vermelden.

Referenten zijn mensen die u meer dan gemiddeld kennen. Referenten kunnen door de politie gevraagd worden om, in het kader van een verlofaanvraag of verlenging, inlichtingen over u te verstrekken.

U, als aanvrager, vult dit inlichtingenformulier in en u verklaart dat de referenten bereid zijn om -waar nodig – vragen van de politie over u te beantwoorden. Dit houdt dus in dat u de referenten van te voren om hun medewerking gevraagd hebt en dat zij hebben ingestemd. U vult de gegevens van de referenten in en laat hun het formulier tekenen.

  • Referent 1 moet komen uit uw sociale omgeving; denk aan bv een familielid, huisgenoot, buurman of goede vriend of collega ( 18+).
  • Referent 2 moet u kennen in verband met de schietsport. Het betreft dus een medelid (18+) van de schietsportvereniging. Dit kan een bestuurslid zijn, maar hoeft dat niet te zijn.
  • Referent 3 moet uit een van de twee eerder genoemde groepen komen. Iemand uit uw sociale omgeving of een medelid (18+) van de schietsportvereniging.

Bestuursleden als Referent 2/3 ?

Bij een grote vereniging als de Griffioen is het onmogelijk om als bestuur alle leden goed genoeg te kennen. Het bestuur treedt dan ook niet automatisch op als referent 2/3. Alleen als een bestuurslid de aanvrager persoonlijk redelijk goed kent, zal hij/zij referent kunnen zijn.

U kunt hier het PDF inlichtingenformulier downloaden wat u kunt invullen, printen en (laten) ondertekenen.