Introducé schietvereniging

Introducé schietvereniging

Wil je een keer schieten als introducé bij een schietvereniging?

Je hebt altijd al een keer willen schieten maar hebt nooit die stap gemaakt. Misschien vanwege de, onterechte, negatieve publiciteit of gewoon omdat je er niet aan toegekomen bent.

Vergeleken met andere populaire sporten komt er in de schietsport nauwelijks geweld voor en is de sfeer van sportiviteit en kameraadschap iets waar veel clubs van zouden kunnen leren! Schieten kun je ook tot het eind van je leven blijven doen. Schietsport is in beginsel geschikt is voor ‘iedereen’ en voor ‘iedere’ leeftijd.

Het is een sport voor perfectionisten die niets willen missen en ook een (Olympische) sport waar alles in zit en die je kan beoefenen van recreatief tot aan topsportniveau. 

Schietvereniging Griffioen biedt introducees de mogelijkheid om op onze prachtige accommodatie een keer te komen “proberen”. We hebben zelfs een 100-meter baan die het mogelijk maakt met groot kaliber geweren te schieten. Ook als introducé kan je op deze baan, natuurlijk onder begeleiding, bij de schietvereniging aan de slag. Interesse om een keer  introducé bij onze schietvereniging te zijn? Vul het formulier in voor een afspraak!!

Of kijk nog even hoe je je als startend schutter aan kan melden en wat de kosten zijn.