Kennis gemaakt met…

Kennis gemaakt met…

jun 24, 2024

Afgelopen zaterdag heeft Mara op uitnodiging van Marc kennis gemaakt met SSV Griffioen. Ze was erg enthousiast en op de vraag of ze een stukje voor de website wilde schrijven reageerde ze positief:

Hoi Geert,

Ik vond het echt erg leuk!

Een stukje over mijn ervaring:
Ik ben dit weekend als introducée meegenomen naar SSV Griffioen en vond het erg leuk. Ik heb voor het eerst met een pistool geschoten (op de 25m baan), wat ik ongelofelijk vet en toch ook wel spannend vond. Ik werd daarin erg fijn begeleid. Met een pistool schieten was een compleet andere ervaring dan ik gewend ben, namelijk met een geweer op een wat langere afstand. Ik was dan ook benieuwd naar de 100m binnenbaan, omdat ik hiervoor alleen buiten heb geschoten. Ook hierbij had ik prettige begeleiding. Daarnaast was iedereen erg vriendelijk en voelde ik me direct welkom. Al met al een enorm positieve ervaring!

De eerste 5 schoten met een onbekend wapen (Tikka) op de 100m: “De eerste ging niet lekker dus de andere 4 heb ik op het oog gecorrigeerd” wink

De Tikka op schietpunt 4.

Op de 25m