Nieuwe aspiranten OBC 53

mrt 18, 2024

Nieuwe aspiranten. Van harte welkom!

Vanuit één van de deelnemers ontvingen de OBC instructeurs het onderstaande en wij denken als bestuur dat dit een goede weergave is van hoe wij, samen met de instructeurs, naar onze interne opleiding kijken!! Een mooi compliment aan onze instructeurs!!

Beste OBC-organisatie, en mede-clubgenoten (dat kan ik nu zeggen!)

Wilde jullie nogmaals bedanken voor een geweldige cursus. Niet iedereen was vandaag aanwezig, dus via deze weg ook mijn dank voor alle andere trainers die we in de afgelopen weken hebben gezien.

Wat geweldig dat jullie zoveel liefde voor de sport en de vereniging ervaren dat jullie:

  • 9 weken lang een dagdeel van je weekend opofferen om nieuwe mensen in de sport te krijgen.
  • de veiligheid zo hoog in het vaandel hebben.
  • zo’n goed programma zowel online als offline hebben gemaakt (echt goed!)
  • elke week weer zoveel geduld hebben met ons totale nieuwelingen en alles zo rustig, duidelijk, oneindig vaak, en zonder oordeel willen uitleggen.
  • af en toe even ons fouten lieten maken en daardoor veel lieten leren.
  • het allemaal zo goed georganiseerd hebben!

Als ik dan 1 puntje zou moeten vinden, en dan ben ik hier mieren aan het neuken, dan zou het time-management zijn. De sessies starten rond kwart over tot half, terwijl we om 9:00 klaar zaten. Ik merkte dat dat voor wat opmerkingen zorgde hier en daar. Maar zoals gezegd, dan ben ik echt aan het zoeken naar dingen die nog beter kunnen.

In het begin vond ik 9 weken wel lang voor cursus voor een nieuwe hobby, maar nu achteraf merk ik dat ik met super veel vertrouwen de baan op stap en door alle weken, alle theorie, de video’s en de begeleiding echt niet anders had gewild.

Mochten we een keer samen op de baan staan en elkaar bij de bar treffen trakteer ik jullie graag, het minste dat ik terug kan doen!

Ik kijk er naar uit om de sport te gaan beoefenen en wie weet ooit zelf ook als OBC lid rond te lopen.

Groeten, en fijn weekend!

 

 

Onderstaand de foto’s vana OBC 46, mocht iemand nog foto’s van eerdere OBC’s hebben houden we ons aanbevolen!!