Uitslagen KKP / MKL 2022

Uitslagen KKP / MKL 2022

dec 19, 2022

Laatste competitiedag 17 december 2022

Gisteren was alweer de laatste competitiewedstrijd voor de beide disciplines. Gelukkig hadden wij dit jaar geen last van de Corona-maatregelen en konden wij een normale competitie afwerken. Helaas is het aantal deelnemers wat aan het dalen. Gelukkig zijn er ook alweer een paar nieuwe deelnemers voor in de plaats gekomen, maar per saldo gaat het aantal deelnemers toch nog wel wat achteruit.

Dit jaar staat Bouko, overigens net als vorig jaar, eenzaam aan de top bij de beide competities. Bas is bij de meesterkaart licht 2e geworden en Rob eindigde als derde. Bij de klein kaliber waren de rollen voor de 2e en 3e plek omgedraaid. Daar was Rob 2e en Bas 3e.

De prijsuitreiking zal begin volgend jaar weer tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie op 14 januari gebeuren. In beide competities is er alleen maar voor de 1e plaats een beker beschikbaar. De rest moet het doen met de eeuwige roem.

Ik hoop jullie volgend jaar allemaal weer te zien.

En als laatste nog even een woord van dank voor de vele uren die Han de afgelopen jaren in de organisatie van deze competities heeft gestoken.

Prettige feestdagen voor iedereen toegewenst.

Eric Capello

meesterkaart licht met een Hammerli P280