Zwitsers Veldschieten in Dongen

okt 29, 2023

Uitnodiging Zwitsers Veldschieten

Het bestuur van SSVG nodigt ons uit:

Beste schutter,

25 en 26 november 2023 is het weer zover, we gaan dan met de 31e editie van Zwitsers Veldschieten georganiseerd door SVGR van start. Met deze mail willen we u daarvoor van harte uitnodigen.
Op de website www.zwitsersveldschieten.nl kan men van alles vinden over de wedstrijd. Het boeken zal iets anders gaan dan vorig jaar, maar in grote lijnen houden we dezelfde werkwijze aan.
Inmiddels kan er een plekje op de baan geboekt worden! Deze nieuwe werkwijze is minder ingewikkeld dan vorig jaar. Maar heb je vragen, stel ze dan op het hieronder genoemde adres
Het is mogelijk om meerdere mensen tegelijk in te boeken, maar dan graag een aanvullende mail naar info@zwitsersveldschieten.nl met daarin de details wie wanneer schiet.
We hebben een betalingssysteem van Mollie-Payments (beveiligd kanaal) ingebouwd zodat betaling in een vloeiende beweging bij het boeken kan plaatsvinden. Schutters van buiten de EU kunnen weer ter plekke betalen om onnodige bankkosten te voorkomen.

We hopen op wederom een mooie opkomst en een gezellig weekend met medeschutters uit Duitsland, Frankrijg, België, het Verenigd Koninkrijk en natuurlijk Zwitserland.

Uiteraard doen we het voor de gezelligheid en om te laten zien hoe goed we allemaal schieten, maar er is ook weer een mooie oorkonde voor wie hem verdiend, en nog veel mooier, een mooie Zwitserse krans voor wie de benodigde punten bij elkaar schiet. 

We hopen u allen weer te zien in Dongen.

Namens het bestuur van SVGR,

Rob van den Heuvel,
Secretaris