We kunnen niet zonder vrijwilligers

We kunnen niet zonder vrijwilligers

jan 24, 2024

Een club kan niet zonder vrijwilligers. Daar is onze schietvereniging geen uitzondering op. Dankzij de schutters die naast het schieten ook de handen uit de mouwen steken, kun jij je schietsport naar hartenlust bij SSV Griffioen beoefenen.
En dat willen we graag zo houden!

Lekker een drankje of een snack na afloop van een schietbeurt? Met een onderbezette bar is dat lastig. We zoeken dan ook vrijwilligers die bij toerbeurt een bardienst willen draaien.

Zonder het telbureau zijn we nergens. Deze taak draait volledig op vrijwilligers die verantwoordelijk zijn voor de uitleen van onze wapens en de toegang tot de schietbanen.
Geen telbureau medewerker betekent niet schieten, dus geef je op!

Onze wapens hebben ook onderhoud nodig, zodat wij over een breed aanbod kunnen blijven beschikken. De club zoekt een coördinator wapenonderhoud!

En wat te denken van het algemeen onderhoud van de accommodatie? Als jij op het knopje drukt wil je dat de kaart keurig naar de juiste afstand gaat of terugkomt, dat je schietpositie er correct bij ligt en dat alles op-en-top veilig in orde is. Voor het algemene onderhoud kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken!

Meld je snel aan bij isabel.rodrigues@ssvgriffioen.nl

Aanmelden vrijwilliger

Waar zijn we naar op zoek:

Gezocht: vrijwilligers telbureau

Gezocht: vrijwilligers telbureau

Zonder het telbureau zijn we nergens. Het telbureau draait volledig op vrijwilligers die verantwoordelijk zijn voor de uitleen van onze wapens en de toegang tot de schietbanen. We zoeken vrijwilliger voor deze belangrijke plek!!

Lees meer
Gezocht : Coördinator Wapenonderhoud

Gezocht : Coördinator Wapenonderhoud

Bij SSV Griffioen doen we aan veel schietsport disciplines en beschikken we over veel mooie wapens om dit te doen. Deze wapens worden intensief gebruikt. Het is onze wens om deze in goede conditie te houden.

Lees meer
Vervuld: Penningmeester

Vervuld: Penningmeester

Wegens het aankomende vertrek van onze huidige penningmeester zijn we op zoek naar iemand die deze functie binnen het bestuur op zich wil nemen.

Lees meer
Wapenonderhoud